Ξεκίνησε o Β’ κύκλος για την επιδότηση ΕΣΠΑ 5.000 € για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (E-shop)

Έχει ήδη ξεκινήσει και είναι σε εξέλιξη ο Β’ κύκλος της Δράσης «e-λιανικό» η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και έχει ως στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομική δραστηριότητα των επιχειρήσεων λιανεμπορίου κατά τη διάρκεια της έξαρσης της νόσου COVID-19, καθώς και στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα καλύπτει 100% το κόστος ανάπτυξης και κατασκευής eshop μέσω ΕΣΠΑ έως και 5.000€ ενώ θα χρηματοδοτεί στο 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία και κατασκευή eshop και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.

Η Matrix Design με την κατάλληλη εμπειρία και γνώση στην κατασκευή eshop έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα πληροί όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις που βασίζονται στα σύγχρονα πρότυπα του web design, με την τεχνική υποστήριξη που απαιτείται και με έγκαιρη παράδοση στον πελάτη.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αύξηση των πωλήσεων και η επιθυμητή προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας κυρίως εν μέσω πανδημίας, όπου οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν πληγοί σημαντικά.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία για το σχεδιασμό του Eshop σας, την προετοιμασία και την υποβολή του Επενδυτικού σας σχεδίου καθώς και την διαδικασία υλοποίησης.

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής;

  1. Οι επιχειρήσεις να έχουν κύρια δραστηριότητα το Λιανεμπόριο (ΚΑΔ 47 και αναλυτικοί αυτού) είτε ως κύρια δραστηριότητα, στην έδρα ή στο υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα. Δηλαδή οι επιχειρήσεις που έχουν ΚΑΔ από 47. ως δευτερεύουσα δραστηριότητα αλλά που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά πωλήσεων μπορούν πλέον να ενταχθούν στην επιδότητησ eshop.
  2. Να διατηρούν φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών, δηλαδή εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες.
  3. Να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής.
  4. Nα έχουν ολοκληρώσει (υλοποίηση, τιμολόγηση, εξόφληση και λογιστικοποίηση των σχετικών δαπανών) την περίοδο από 18/03/2020 έως και πριν την υποβολή της αίτησης, την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληροί το ηλεκτρονικό κατάστημα.

  1. Nα λειτουργεί σε δύο γλώσσες καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive
  2. Nα συνοδεύεται από λογισμικά παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών
  3. Nα διασφαλίζει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) στο σύνολο των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Υποβολή αιτήσεων

Ημερομηνίας έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής: 9/07/2021 και ώρα 13:00
Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής: 29/09/2021 και ώρα 15:00

Μέχρι τότε θα πρέπει η επιχείρηση να έχει ολοκληρώσει την κατασκευή και να έχει παρουσιάσει τιμολόγια για την κατασκευή του e-shop και την αγορά εξοπλισμού (αν υπάρχει) με την κατάθεση του φακέλου, και τα χρήματα μπαίνουν άμεσα με την έγκριση της επιδότησης στο ΑΦΜ της επιχείρησης!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο
email: info@matrixdesign.gr ή στο τηλέφωνο 2710239787.

kataskevi-e-shop-matrixdesign

Αποκτήστε Eshop που ξεχωρίζει για την πραγματική απόδοσή του και την λειτουργικότητά του ανάλογα με το είδος των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε. Μειώστε τα κόστη, αυξήστε τις πωλήσεις!

Η MatrixDesign σας παρέχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε στην αγορά με ένα e-shop, πλήρως δυναμικό και αναβαθμισμένο με έξυπνο σχεδιασμό που ενισχύει το brand της επιχείρησης σας.

Δείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε