Στην Matrix Design δημιουργούμε την εικόνα της επιχείρησής σας. Μελετάμε όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστή την επιχείρησή σας και σχεδιάζουμε την οπτική της ταυτότητα και την παρουσία της στο διαδίκτυο.

Ένα δυνατό λογότυπο, που να συμπυκνώνει το πνεύμα της εταιρίας σας είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο αναγνώρισης στην αγορά.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας και συγκεκριμένη μεθοδολογία προσέγγισης βελτιστοποιούμε την εικόνα της επιχείρησής σας και αναδεικνύουμε τα μοναδικά της χαρακτηριστικά με βάση την αγορά και το κοινό που απευθύνεστε.

Τα λογότυπα που δημιουργούμε είναι απλά στο σχεδιασμό και εύληπτα, διαχρονικά, με δυνατά σχεδιαστικά στοιχεία που τα κάνουν εύκολα αναγνωρίσιμα, άρτια σχεδιασμένα και με σκοπό να επικοινωνήσουν την ποιότητα και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας. Ένα δυνατό λογότυπο, που να συμπυκνώνει το πνεύμα της εταιρίας σας είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο αναγνώρισης στην αγορά.

Δείτε μερικές από τις δουλειές μας

Δείτε το πλήρες Portfolio

Branding

Η δημιουργία μιας ισχυρής και αναγνωρίσιμης εταιρικής ταυτότητας, το λεγόμενο Branding είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα για να υπάρξει μια εταιρία στην αγορά και να επιβληθεί έναντι των ανταγωνιστών της. Χωρίς υπερβολή, υπάρχουν προϊόντα που χρωστάνε την εμπορική τους επιτυχία σε ένα εμπνευσμένο όνομα, ένα καθοριστικό λογότυπο, μια σχεδιαστική και επικοινωνιακή καινοτομία. Το Branding αποτελεί τέχνη και επιστήμη, που σχετίζεται με την τάση της αγοράς, την αλλαγή των αγοραστικών συνηθειών, την προσέλκυση της προσοχής του υποψήφιου πελάτη/καταναλωτή.

Στην Matrix Design έχουμε πολυετή πείρα στην κατασκευή και προώθηση δυνατών brand names που αποτελούν τη σφραγίδα των εταιριών που μας εμπιστεύονται. Η επιλογή του ονόματος ενός site, portal ή e-shop, η φράση – κλειδί που θα αποτυπώνει τη μοναδικότητα της εταιρίας σας, η δημιουργία ισχυρών slogan που αποτυπώνονται στη μνήμη είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και για την εταιρία σας ασφαλής δρόμος για την κατάκτηση της κορυφής της αγοράς.

“Η Εταιρική Ταυτότητα είναι αιτία, το Brand είναι το αποτέλεσμα. Η δυναμική του πρώτου επηρεάζει
τη δυναμική του τελευταίου”. 

Larry Ackerman