Η Matrix Design έχει εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στην οργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων. Η οργάνωση και η προβολή μέσω των κλαδικών ή θεματικών εκθέσεων εστιάζεται στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των πελατών μας.

Οργανώνουμε και υλοποιούμε κάθε επικοινωνιακή εκδήλωση που έχει σχέση με την προβολή υπηρεσιών και πολιτιστικών γεγονότων. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε περιλαμβάνουν: Εκθεσιακά περίπτερα, Ειδικές κατασκευές, Ψηφιακές εκτυπώσεις, Φωτισμό, Οπτικοακουστικό εξοπλισμό, Οργάνωση και λειτουργία Εκθεσιακών Περιπτέρων.

Εκτός από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των περιπτέρων και την εικαστική ανάπτυξή τους αναλαμβάνουμε και τη λειτουργία τους με έμπειρο προσωπικό στην προβολή υπηρεσιών και προϊόντων.

Εκθεσιακά περίπτερα που δημιουργήσαμε

Δείτε το πλήρες Portfolio

Ένα επιτελείο συνεργατών με πρωτοποριακές ιδέες, μοντέρνα άποψη και την ανάλογη εμπειρία παρέχει, κάθε φορά, τις καλύτερες προϋποθέσεις στη μελέτη και το σχεδιασμό, την κατασκευή, την οργάνωση και το συντονισμό του έργου που αναλαμβάνει.

  • Μελετάμε το χώρο υποδοχής με γνώμονα τον καινοτόμο και δημιουργικό σχεδιασμό.

  • Ανταποκρινόμαστε πλήρως στην ιδιαίτερη εμφάνιση της εκθεσιακής αρχιτεκτονικής, όσον αφορά εκθέσεις, συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

  • Η εξειδίκευση μας στα περίπτερα εκθέσεων, η φαντασία στις ιδέες μας και η λεπτομέρεια στις δημιουργίες μας, μας καθιστούν απόλυτα ικανούς να αναλάβουμε κάθε είδους εκθεσιακό περίπτερο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

  • Γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικά, άριστης ποιότητας επιτυγχάνοντας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και λειτουργίας στην κατασκευή των εκθεσιακών περιπτέρων.

  • Κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου το εκθεσιακό περίπτερο, παρέχουμε από τον φωτισμό, τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, τη γραφιστική επιμέλεια μέχρι την άψογη και σωστά οργανωμένη λειτουργία του εκθεσιακού περιπτέρου, έχοντας ως βασικό κριτήριο τη σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα.

Η βράβευση της συμμετοχής των πελατών μας σε πολλές εκθέσεις δικαιώνει την άποψή μας για δημιουργία εκδηλώσεων και εκθέσεων εκτός των τυποποιημένων δομών.