Προωθήστε την επιχείρησή σας

Προώθηση στο Google Adwords 2016-10-25T08:17:51+00:00
Matrix Design Καμπάνιες Google Adwords

Προώθηση στο Google

Η Matrix Design έχει πιστοποιηθεί από την Google και γνωρίζουμε άριστα την χρήση του Google adwords, που εξασφαλίζουν στόχευση σε συγκεκριμένο κοινό μέσα από τους χρήστες των μηχανών αναζήτησης.

Η υπηρεσία Google adwords εξασφαλίζει αύξηση των άμεσων πωλήσεων παρουσιάζοντας το προϊόν ή τις υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με τις ανάγκες των χρηστών. Προσφέρει άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας στο site, το portal ή το e-shop σας. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να έχετε μια στοχευμένη και κερδοφόρα παρουσία στο διαδίκτυο και μια συνεχή άνοδο των πελατών σας μέσα από τον χώρο των χρηστών των μηχανών αναζήτησης.

Καμπάνιες με επιτυχία!

H Matrix Design προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για την χρήση υπηρεσιών Google adwords και αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία:

  • Στρατηγική Ανάπτυξης Καμπάνιας Google Adwords
  • Δόμηση της Καμπάνιας σας στα σωστά Ad Groups
  • Επιλογή των σωστών keywords
  • Καθορισμό του σωστού Budget και Κόστους ανά Κλικ
  • Κατεύθυνση της διαφήμισης στη σωστή σελίδα υποδοχής
  • Μέτρηση Μετατροπών (Conversion Tracking)
Προώθηση στο Facebook
Matrix Design Καμπάνιες Google Adwords

Διαφήμιση στο Youtube

Η σημασία της εικόνας είναι αναμφισβήτητη στην επικοινωνία και την προβολή μιας εταιρίας. Η Matrix Design προσφέρει την δυνατότητα να έχει η εταιρία σας κανάλι και παρουσία στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα interactive επικοινωνίας, το Youtube.

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή βίντεο για προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, αναλαμβάνουμε την στρατηγική επικοινωνίας μέσω Youtube, την δημιουργία εταιρικού καναλιού, την παρουσία της εταιρίας σας στις διαφημίσεις του Youtube και εξασφαλίζουμε αύξηση επισκεπτών στις παρουσιάσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών σας μέσω του δημοφιλούς δικτύου.

Επίσης αναλαμβάνουμε την δημιουργία video prestige που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο Youtube όσο και σε άλλα social media αλλά και σε παρουσιάσεις σε εκθέσεις, fora κλπ.

Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση!

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας την ευκαιρία να… κερδίσετε τις εντυπώσεις.