Αυξήστε τις πωλήσεις με ένα σωστά σχεδιασμένο e-shop!

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε υπάρχει η ανάγκη για συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το κατάστημά σας άμεσα και αξιόπιστα!

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία e-shop για την επιχείρησή σας με σκοπό την εκτόξευση των πωλήσεων στα ύψη. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στον κόσμο των sites είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε ένα κομψό ηλεκτρονικό κατάστημα που θα προσελκύσει παλιούς και νέους πελάτες. Αποκτήστε Eshop που ξεχωρίζει για την πραγματική απόδοσή του και την λειτουργικότητά του ανάλογα με το είδος των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε. Μειώστε τα κόστη, αυξήστε τις πωλήσεις!

Η MatrixDesign σας παρέχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε στην αγορά με ένα e-shop, πλήρως δυναμικό και αναβαθμισμένο με έξυπνο σχεδιασμό που ενισχύει το brand της επιχείρησης σας.

Εμπειρία

Το προσωπικό μας με την κατάλληλη εμπειρία και γνώση στην κατασκευή των e-shop, έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα πληροί όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις που βασίζονται στα σύγχρονα πρότυπα του web design, με την τεχνική υποστήριξη που απαιτείται και με έγκαιρη παράδοση στον πελάτη.

Άμεσος στόχος μας είναι πάντα η αύξηση των πωλήσεων και η επιθυμητή προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
Δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ξεκινάμε μελετώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σας παρέχουμε τις προτάσεις μας και τέλος προχωράμε στην κατασκευή του τελικού προϊόντος το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα ικανοποιεί εσάς αλλά και τους πελάτες σας.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε επιτυχημένα e-shop με

  • Άρτια προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρησης

  • Εντυπωσιακό σχεδιασμό σε συνδυασμό με χρηστικότητα και εύκολη πλοήγηση

  • Λειτουργικότητα και ευκολόχρηστη διαδικασία σε όλα τα στάδια της On-line αγοράς μέχρι το τελικό check out και την ολοκλήρωση της παραγγελίας

  • Εύκολη διαχείριση στην προσθήκη – αφαίρεση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών και πελατών
  • Υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με γνώμονα τους κανόνες του Search Engine Optimization (S.E.O.)

kataskevi-e-shop-matrixdesign
kataskevi-e-shop-matrixdesign-automati-eisagogi-proiontwn

Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων

Μία από τις κυριότερες εργασίες στη δημιουργία ενός e-shop είναι η προσθήκη προϊόντων σε έναν εύχρηστο κατάλογο. Η Matrix Design σας παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης προσθήκης προϊόντων με εύκολο και γρήγορο τρόπο είτε αντλώντας τα προϊόντα από τη δική σας βάση δεδομένων ή ακόμα κι από τις βάσεις των προμηθευτών σας, υποστηρίζοντας παράλληλα όλους τους τύπους αρχείων (Excel, csv, xml).

Αυτοματοποίηση παραγγελιών

Το σύνολο των παραγγελιών που καταχωρούνται σε ένα e-shop θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλούν σύγχυση και καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Απαιτείται λοιπόν ένα αυτοματοποιημένο σύστημα αποστολών που θα τις καταχωρεί στο δίκτυο της μεταφορικής εταιρείας σας μαζί με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Ενώ παράλληλα γίνεται εφικτή η εκτύπωση των αποδεικτικών της παραγγελίας σας, εξοικονομώντας έτσι περισσότερο χρόνο.

kataskevi-e-shop-matrixdesign--automatopoiisi-paraggeliwn
kataskevi-e-shop-matrixdesign-plirwmi

Πληρωμή με απλή διαδικασία

Το One-Page Checkout αποδεδειγμένα απλοποιεί τη διαδικασία της παραγγελίας σε ένα e-shop, κάτι το οποίο οδηγεί σε περισσότερες πωλήσεις. Πολλά e-shop που έχουν χαμηλά conversion rates (αριθμός αγορών ανά αριθμό επισκέψεων) θα οφεληθούν από ένα άρτια σχεδιασμένο και ευανάγνωστο One-Page Checkout. Η σελίδα του Checkout είναι η πιο σημαντική στη διαδικασία αγοράς και θα πρέπει να κάνει εύκολη τη ζωή του πιθανού αγοραστή.

Για αυτό το λόγο, φροντίζουμε η σελίδα να έχει ξεκάθαρους τους τρόπους πληρωμής, το κόστος των μεταφορικών και να πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η νομοθεσία GDPR.

Η ταχύτητα είναι το παν

Η ταχύτητα φόρτωσης του e-shop σας, καθορίζει εάν ο επισκέπτης παραμείνει στη σελίδα ή αποχωρήσει δυσαρεστημένος. Σύμφωνα με έρευνες, όσο αυξάνεται ο χρόνος, τόσο αυξάνεται και το bounce rate (άμεσή έξοδος) των επισκεπτών του e-shop σας.

Για αυτό η βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης παίζει σημαντικό ρόλο στην κατασκευή e-shop. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό σύχρονων τεχνολογιών caching και CDN με servers υψηλών επιδόσεων, το e-shop θα γίνει γρήγορο και αποτελεσματικό, καθώς θα διευκολύνει τον χρήστη να πλοηγηθεί στα προϊόντα και να ολοκληρώσει με επιτυχία τις αγορές του.

matrixdesign-eshop-taxitita
matrixdesign-eshop-statistika

Στατιστικά με ακρίβεια

Ποιές είναι οι κινήσεις που κάνει ένας χρήστης όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας; Το κατάλληλο tracking code σάς δίνει πρόσβαση σε μια πληθώρα δεδομένων από οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ποιές σελίδες επισκέπτονται οι χρήστες, με ποιο περιεχόμενο αλληλεπιδρούν περισσότερο, τι τους τραβάει την προσοχή κλπ. Η πληροφορία αυτή είναι πολύτιμη για να βγάλετε συμπεράσματα για τη λειτουργία του site σας και για τις δραστηριότητες προώθησης που ακολουθείτε.

Συνδέοντας την ιστοσελίδα σας με Google Analytics, συγκεντρώνετε δεδομένα με πραγματική αξία για εσάς που σας δίνουν τη δυνατότητα να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα και την επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει.

Φιλοξενία σε γρήγορους & αξιόπιστους server

Ένα e-shop έχει ανάγκη από μία αξιόπιστη, γρήγορη και ασφαλή φιλοξενία. Οι servers μας λειτουργούν σε περιβάλλον cloud, χρησιμοποιούν σύγχρονους SSD δίσκους, εξελιγμένα συστήματα CDN & caching και αυτό οδηγεί σε απίστευτες ταχύτητες.

Τα cloud servers προσφέρουν 100% hardware up-time, κάνοντας το e-shop σας να είναι πάντα online εξυπηρετώντας τους πελάτες σας και αποφεύγοντας δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τέλος, οι servers μας είναι βελτιστοποιημένοι για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop) πλατφόρμες όπως WooCommerce με τεχνολογίες αιχμής για εξοικονόμηση πόρων και αξιόπιστες ταχύτητες.

matrixdesign-eshop-servers

Mερικά από τα e-shop που σχεδιάσαμε

Δείτε το πλήρες Portfolio

“Μην ψάχνεις πελάτες για τα προϊόντα σου, βρες προϊόντα για τους πελάτες σου”