Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι απαραίτητη πια για την ύπαρξη μιας εταιρίας. Στην Matrix Design ειδικευόμαστε στην κατασκευή site, portal και e shop. Το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, η ευκολία περιήγησης και ο λιτός, χωρίς εικαστικές υπερβολές σχεδιασμός, καθορίζουν την επιτυχία ενός δικτυακού τόπου.

Με αυτές τις αρχές μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιστοσελίδες για κάθε επιχειρηματική ανάγκη από το 1997. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία και παρακολουθώντας συνεχώς τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες εξασφαλίζουμε ότι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα αποφέρει στην επιχείρηση σας αναγνωρισιμότητα και αύξηση των πωλήσεων σας.

Με απλότητα, σαφήνεια, σωστή τυπογραφία, εύστοχους συμβολισμούς, περιεκτικά και στοχευμένα κείμενα και χρωματική αρμονία δίνουμε έμφαση στο περιεχόμενο που είναι το συστατικό μια επιτυχημένης ιστοσελίδας.

Εταιρικό site

Η ιστοσελίδα σας είναι το πρόσωπο της επιχείρησής σας στους υποψήφιους πελάτες. Το design θα πρέπει να εκφράζει λεκτικά και οπτικά τη φιλοσοφία και την ταυτότητα της εταιρείας σας, να αναδεικνύει το brand σας και ταυτόχρονα να προβάλλει με ιδιαίτερο τρόπο τα συστατικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρίες ανάλογης στόχευσης.

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα, η αρχιτεκτονική των εσωτερικών σελίδων και η διαμόρφωση του περιεχομένου θα πρέπει να έχουν ως κύριο στόχο την εύκολη πρόσβαση από τον επισκέπτη ο οποίος είναι εν δυνάμει πελάτης ή ήδη πελάτης σας και να τον οδηγεί με στρατηγική στους στόχους σας.

Στη Matrix Design σχεδιάζουμε, και υλοποιούμε εταιρικές ιστοσελίδες που αποτελούν εργαλείο προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Η τεχνικά άρτια κατασκευή των ιστοσελίδων, σας δίνει συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως ταχύτητα φόρτωσης, προσβασιμότητα από όλες τις συσκευές (responsive design) συνδεσιμότητα με τα social media.

Κατασκευή Portal

Το Web Portal είναι μια εξελιγμένη πλήρως παραμετροποιήσιμη ιστοσελίδα της οποίας όλα τα περιεχόμενα λειτουργίες και ιδιότητες μπορούμε μέσα από ένα πλούσιο διαχειριστικό περιβάλλον να το αλλάξουμε κατά περίσταση. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μιας διαδικτυακής πύλης είναι ότι απευθύνεται σε ένα ευρύ και συνήθως εξειδικευμένα θεματικά κοινό με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωσή του.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων portals θα μπορούσε να είναι ένα ειδησεογραφικό portal, ένα αθλητικό portal, ένα ταξιδιωτικό portal, ένα portal εξειδικευμένο στην υγεία και αμέτρητα άλλα. Η κατασκευή portal μπορεί να είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε μεγάλο όγκο επισκεπτών

Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

Το συντριπτικό ποσοστό των επισκεπτών ενός ξενοδοχείου αναζητά πληροφορίες μέσω διαδικτύου (internet) για να επιλέξει το ξενοδοχείο της αρεσκείας του για τη διαμονή του. Συνήθως ο χρήστης πραγματοποιεί την κύρια έρευνα αγοράς μέσω του διαδικτύου και αφού φιλτράρει τα κύρια κριτήριά του, θα επιλέξει το ξενοδοχείο που ικανοποιεί περισσότερο τις απαιτήσεις του. Η εμπειρία που αποκομίζει από κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεται παίζει καθοριστικό ρόλο για την τελική του απόφαση για την κράτηση. Στο σημείο αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα θα το έχει το ξενοδοχείο με την πιο εύχρηστη, καλαίσθητη και οργανωμένη ιστοσελίδα.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, γεγονός που μας επιτρέπει να επιτύχουμε τους στόχους που έχετε θέσει στην διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου σας και να σας συμβουλεύσουμε με αποτελεσματικές τακτικές προβολής.

Τι σας παρέχουμε

 •  Κατανόηση των επιχειρηματικών σας αναγκών και στόχων

 •  Σχεδιασμό του περιεχομένου

 •  Δημιουργικό design και ανάδειξη των ιδιαίτερων σημείων της επιχείρησής σας

 • Responsive design για χρήση από tablets και κινητά τηλέφωνα

 • Προτάσεις για τη σωστή προώθηση της ιστοσελίδας

 • Σελίδες προσεγμένες για να είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης

 • Αναλυτικά στατιστικά επισκεπτών

 • Φιλοξενία της ιστοσελίδας σε server υψηλής ασφάλειας

 • Συνεχή υποστήριξη και βελτίωση

 • Παρακολούθηση των στόχων και της αποτελεσματικότητας της ιστοσελίδας στην προώθηση της εταιρίας σας ή του προϊόντος σας

 • Στρατηγική ανόδου της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης

 • Ανανέωση περιεχομένου ανάλογα με τις ανάγκες προβολής της επιχείρησής σας

Mερικές από τις ιστοσελίδες που σχεδιάσαμε

Δείτε το πλήρες Portfolio

“To ακαλαίσθητο design μπορεί να μείνει αξέχαστο
ως καλαίσθητο design.
Τo Brand name πρέπει να αποφασίσει πώς θέλει
να το θυμούνται”. 

Ken Peters