Τα οφέλη του inbound Marketing

Τα οφέλη του inbound Marketing

Με το Inbound Marketing μπορεί μια επιχείρηση να στρέψει την προσοχή των χρηστών του internet στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Το Inbound Marketing λειτουργεί με τη δημιουργία ενδιαφέροντος στον υποψήφιο πελάτη και με στοχευμένο περιεχόμενο.

Το Inbound Marketing είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να αυξήσει η επιχείρησή σας την παρουσία της στις μηχανές αναζήτησης, να στοχεύσει σε συγκεκριμένο κοινό και τελικά να αυξήσει τις πωλήσεις της. Τα εργαλεία του Inbound Marketing είναι ποικίλα όπως social media marketing, email marketing κλπ και προσφέρουν σίγουρη προσέλκυση υποψήφιων αγοραστών/πελατών μέσα από το ίντερνετ.

Στην Matrix Design σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Inbound Marketing, με καθορισμό της στρατηγικής που έχει ανάγκη η επιχείρησή σας και με επιτυχημένες καμπάνιες, που φέρνουν αποτέλεσμα.

Με ενδιαφέρει

Καθορισμός Στρατηγικής

Ο καθορισμός μια επιτυχημένης στρατηγικής marketing είναι το κυριότερο σημείο για να υπάρξει όφελος από τη χρήση του Inbound Marketing. Πιο συγκεκριμένα τα βήματα είναι:

  1. Προσέλκυση επισκεπτών στο site της εταιρίας σας (και όπου αλλού φιλοξενείται το brand της εταιρίας)
  2. Μετατροπή των επισκεπτών από «αναγνώστες» του site σε leads (άτομα που μπορεί να γίνουν πελάτες της εταιρείας σας)
  3. Μετατροπή των leads σε πελάτες
  4. Μετατροπή των περιστασιακών πελατών σε μόνιμους πελάτες που αποκτούν τη συνήθεια να επισκέπτονται πρώτα το δικό σας site, portal ή e-shop όταν θέλουν προϊόντα ή υπηρεσίες του δικού σας είδους
  5. Συνεχής ανάλυση των αποτελεσμάτων με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της inbound marketing στρατηγικής μας

Η στρατηγική αυτή επικοινωνίας και βελτιστοποίησης της θέσης της εταιρίας σας στην αγορά υλοποιείται με συγκεκριμένα εργαλεία.

Με ενδιαφέρει
Καθορισμός Στρατηγικής
Matrix Design Καμπάνιες Google Adwords

Προώθηση στο Google

Η Matrix Design έχει πιστοποιηθεί από τη Google και γνωρίζουμε άριστα τη χρήση του Google adwords, που εξασφαλίζουν στόχευση σε συγκεκριμένο κοινό μέσα από τους χρήστες των μηχανών αναζήτησης.

Η υπηρεσία Google adwords εξασφαλίζει αύξηση των άμεσων πωλήσεων παρουσιάζοντας το προϊόν ή τις υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με τις ανάγκες των χρηστών. Προσφέρει άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας στο site, το portal ή το e-shop σας. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να έχετε μια στοχευμένη και κερδοφόρα παρουσία στο διαδίκτυο και μια συνεχή άνοδο του αριθμού των πελατών σας μέσα από το χώρο των χρηστών των μηχανών αναζήτησης.

Με ενδιαφέρει

Προώθηση στο Facebook

Αναλαμβάνουμε τη στρατηγική προώθησης της εταιρίας σας μέσω Facebook και άλλων κοινωνικών δικτύων. Τα social media είναι ο πλέον πρόσφορος χώρος για την εξασφάλιση επισκεπτών στο site, το portal ή το e-shop σας.

Εξασφαλίζουμε ποιοτική, στοχευμένη και αποτελεσματική επικοινωνία με τους χρήστες του Facebook και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να έχετε άμεσα οφέλη και αύξηση των πωλήσεών σας. Πάντα σε συνεργασία μαζί σας υλοποιούμε καμπάνιες και διαγωνισμούς στο Facebook, με στόχο την αύξηση των χρηστών που σας ακολουθούν (νέα like) και τη συλλογή στοιχείων των συμμετεχόντων.

Με ενδιαφέρει
Προώθηση στο Facebook
Email Marketing

Email Marketing

Το Email Marketing είναι το απαραίτητο εργαλείο που συμπληρώνει τη στρατηγική προώθησης της επιχείρησής σας, των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Επιτρέπει την προσωποποιημένη επαφή με τον επισκέπτη/υποψήφιο πελάτη και δημιουργεί μια σταθερή πλατφόρμα επικοινωνίας.

Είναι ο παραδοσιακός τρόπος επικοινωνίας και σίγουρα ο οικονομικότερος τρόπος προσέγγισης υποψήφιων πελατών.

Η εμπειρία μας στη σωστή χρήση του εργαλείου αυτού μας δίνει αποτελέσματα τα οποία είναι ορατά και μετρήσιμα όσον αφορά την απήχηση των μηνυμάτων σας.

Με ενδιαφέρει