Αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε μια «μαγική εικόνα» που επιτρέπει στον χρήστη να μπει κυριολεκτικά μέσα στο χώρο σας και να περιηγηθεί είναι ένας πραγματικός θησαυρός.

Η εικονική περιήγηση αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο marketing που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και αυξάνει αποδεδειγμένα το ενδιαφέρον, την επισκεψιμότητα αλλά και το χρόνο παραμονής των πελατών στην ιστοσελίδα σας καθώς και στο χώρο της επιχείρησής σας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες πανοραμικής φωτογράφισης 360°, πανοραμικού video 360° και κατασκευή πανοραμικής εικονικής περιήγησης 360 μοιρών σε Κάτοψη ή Διαδραστικό Χάρτη.

Μερικές από τις εικονικές περιηγήσεις που δημιουργήσαμε

Δείτε το πλήρες Portfolio

Τι είναι εικονική περιήγηση

Οι εικονικές περιηγήσεις 360° ή virtual tour δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να επισκεφτούν εικονικά τους χώρους της επιχείρησής σας και να αλληλεπιδράσουν με αυτούς 24 ώρες το 24ωρο μέσα από desktops, tablets, smartphones, i-phones, i-pads.

Η εικονική περιήγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα κοινωνικά σας δίκτυα στην ιστοσελίδα ή στο blog σας αλλά από οποιαδήποτε συσκευή τόσο online όσο και offline.

Η Matrix Design πιστοποιημένος συνεργάτης της Google

Ξεχωρίστε από τον τοπικό ανταγωνισμό με μια εικονική περιήγηση του χώρου σας. Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και αυξήστε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας.

Η Μatrix Design ανήκει στους κορυφαίους πιστοποιημένους συνεργάτες της Google για την υπηρεσία google street view 360° και αναλαμβάνει την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας.

Σε ποιους απευθύνεται

Η επιλογή του σωστού εστιατορίου, καφέ ή ξενοδοχείου είναι συχνά μια δύσκολη απόφαση. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη με μια εικονική περιήγηση υψηλής ποιότητας, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν μια γεύση από την τοποθεσία της επιχείρησής σας, προτού φτάσουν σε αυτήν. Αυτές οι συναρπαστικές εικονικές εμπειρίες εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους πιθανούς επισκέπτες και υποστηρικτές.

Είναι ιδανική μορφή προώθησης για κάθε εταιρία που σχετίζεται με την αισθητική του χώρου, όπως ξενοδοχεία, χώροι εκδηλώσεων και πολιτισμού, μπαρ, εστιατόρια, αλλά και για την προσέλκυση χρηστών ταξιδιωτικών εταιριών όπως και για την περιήγηση του χρήστη σε χώρους που χρειάζεται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη, Ξενοδοχεία, Κτηματομεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρίες, Εστιατόρια, Αίθουσες Δεξιώσεων, Cafe, Clubs, Εκθέσεις, Εκθεσιακά Κέντρα, Εμπορικά Καταστήματα κ.λπ.

Η εικονική παρουσίαση προτρέπει τον επισκέπτη να επισκεφτεί τον χώρο που βλέπει δίνοντας μια προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση αφού αυξάνει την πιθανότητα για κράτηση ή πώληση.

Τι παρέχουμε

  • Πανοραμική φωτογράφιση 360° των χώρων της επιχείρησής σας

  • Συρραφή, Επεξεργασία, χρωματική διόρθωση φωτογραφιών

  • Δημιουργία εικονικής περιήγησης

  • Προσαρμογή για την τοποθέτηση των περιηγήσεων στην ιστοσελίδας σας, ή στη σελίδα σας στο Facebook

  • Καταχώριση των φωτογραφικών πανοραμάτων στους χάρτες της Google