Στόχος μας η επιτυχία σας!

Ποιοί είμαστε 2017-01-18T10:37:59+00:00

Το δημιουργικό γραφείο Matrix Design ιδρύθηκε το 1994 από την αγάπη της ομάδας μας για την επικοινωνία και το σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων προβολής και διαφήμισης, ενώ ήδη από το 1997 η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Ο δικός μας στόχος είναι η επιτυχία του κάθε ενδιαφερόμενου ξεχωριστά. Στην Matrix Design αντιμετωπίζουμε κάθε μας καμπάνια, είτε αφορά το σχεδιασμό μιας ετικέτας, την έκδοση ενός φυλλαδίου ή την πραγματοποίηση μιας ολόκληρης έκθεσης, είτε πάλι τη στρατηγική επικοινωνίας μέσα από το διαδίκτυο, σαν μια ευκαιρία για δημιουργία σε απόλυτη συνεργασία με τους πελάτες μας.

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη κατά ΕΛΟΤ 1435 από το 2012, γεγονός που αποτελεί για εσάς την απόλυτη εγγύηση για υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.

Για τους ανθρώπους της Matrix Design κάθε πελάτης, κάθε ενδιαφερόμενος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, είμαστε σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, από το πρώτο βήμα, από την βασική ιδέα, μέχρι την ολοκλήρωση κάθε έργου. Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησής σας, του προϊόντος σας, των υπηρεσιών σας, με τρόπο που να ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες σας.