Η Matrix Design ειδικεύεται στις υπηρεσίες SEO και μπορεί να σας εγγυηθεί ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι ένα πραγματικό εργαλείο προώθησης της εταιρίας σας και αύξησης των κερδών της. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την παρουσία της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης και φυσικά να αυξήσουμε τις πωλήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Τι είναι το SEO;

Αυτά τα τρία μαγικά γράμματα είναι το κλειδί για την αύξηση της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας. SEO σημαίνει search engine optimization (βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης ) και αποτελεί το κλειδί για να έχετε πραγματικά οφέλη από την παρουσία του site, του portal ή του e-shop σας στο ίντερνετ.

Ουσιαστικά SEO είναι η σωστή χρήση των εργαλείων των μηχανών αναζήτησης (Google Adwords Keyword Tool, ανάλυση των data στο Google Analytics και το Search Console του website) ώστε μια ιστοσελίδα, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία να εμφανίζεται στις πρώτες τρεις σελίδες των μηχανών αναζήτησης (Google, Bing) και να παραμένει εκεί. Το SEO εξασφαλίζει ότι η εταιρία σας θα αποτελεί σταθερή προτίμηση των χρηστών που αναζητούν συγκεκριμένες υπηρεσίες ή προϊόντα.

Με γνώση των εργαλείων που παρέχει το διαδίκτυο σχεδιάζουμε με τέτοιον τρόπο την προβολή της εταιρίας σας ώστε να έχετε άμεσα αποτελέσματα με βάση τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Τα οφέλη του SEO

Μεγαλύτερη και στοχευμένη επισκεψιμότητα

Η υψηλή θέση κατάταξης στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης είναι ο στόχος του SEO. Αυτή η άνοδος στις πρώτες σελίδες για την ιστοσελίδα που προβάλλει την επιχείρησή σας εξασφαλίζεται με βάση την πλειοψηφία των εμφανίσεων που έχει, των κλικ που εξασφαλίζει και το χρόνο παραμονής κάθε επισκέπτη στο περιεχόμενο της σελίδας. Η κατάταξη της ιστοσελίδας σας σε κορυφαίες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης μέσα από την παροχή υπηρεσιών SEO μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας προς την ιστοσελίδα σας.

Υψηλότερα ποσοστά μετατροπών

Μια SEO βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα είναι γρήγορη, εύκολη στη χρήση και συμβατή με κινητά και tablet συσκευές. Αυτό μεταφράζεται σε υψηλότερες μετατροπές δηλαδή σε περισσότερους επισκέπτες που έρχονται στην ιστοσελίδα σας οι οποίοι είναι πιο πιθανό να γίνουν πελάτες, συνδρομητές ή πιστοί επισκέπτες.

Στόχοι με στρατηγική

Η διαδικασία του SEO είναι χτισμένη γύρω από την επίτευξη των στρατηγικών προώθησης και προβολής των στόχων της επιχείρησής σας. Το SEO είναι μια από τις λίγες στρατηγικές μάρκετινγκ, όπου το στοχευμένο κοινό σας έρχεται προς την ιστοσελίδα σας γιατί αναζητά πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις όπως η δική σας.

 

Ευελιξία

Με το SEO, είναι δυνατόν να προσαρμόσετε μια σειρά από στοχευμένες καμπάνιες για να φτάσει το μήνυμα της εταιρίας σας σε διαφορετικά ακροατήρια, όπως εξελίσσονται επιχειρηματικές σας ανάγκες.

 

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Το SEO είναι μια από τις λίγες στρατηγικές μάρκετινγκ όπου είναι εύκολο να είναι μετρήσιμα τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, αναλύοντας τα στατιστικά της ιστοσελίδας σας.

Μεγαλύτερη αξιοπιστία του Brand της επιχείρησής σας

Ένα από τα πλεονεκτήματα της κατάταξης στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης είναι η αναγνωρισιμότητα του σήματος της επιχείρησής της. Οι χρήστες εμπιστεύονται ένα εμπορικό σήμα, όταν εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις και όχι τα εμπορικά σήματα που δεν έχουν μια καλή παρουσία στο διαδίκτυο.

Τα αποτελέσματα είναι του SEO μόνιμα

Σε αντίθεση με τις διαφημίσεις τα αποτελέσματα του SEO είναι μόνιμα δεν σταματούν ξαφνικά. Το SEO είναι μια διαρκής στρατηγική που προβάλλει σταθερά την ιστοσελίδα σας. Φυσικά θα χρειαστείτε μια μικρή συντήρηση για να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας σε υψηλές θέσεις κατάταξης και στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

“Η επιτυχία μιας σελίδας
θα πρέπει να μετριέται από ένα κριτήριο:
Κάνει ο επισκέπτης αυτό που θέλεις να κάνει;” 

Aaron Wall