Τα οφέλη του inbound Marketing

Η κατασκευή ενός επαγγελματικού site, portal ή e-shop είναι φυσικά αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης εμπορικής στρατηγικής και της επικοινωνίας. Κυριολεκτικά, αν μια εταιρία δεν είναι στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει! Με τον ίδιο τρόπο, αν ένα site, portal ή e-shop δεν είναι στα social media, πάλι δεν υπάρχει! Η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι το πρώτο βήμα, η προώθησή της στα social media είναι το δεύτερο και εξίσου απαραίτητο.

Η δημιουργία ενός δικτύου, ισχυροποιεί το branding της εταιρείας σας άμεσα.

Στην Matrix Design αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και πολύχρονη εμπειρία την προώθηση του εταιρικού σας site, portal ή e-shop σε όλα τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ κλπ) με στόχο την αποτελεσματική επικοινωνία με ένα δυναμικό κοινό που αποτελεί εν δυνάμει πελάτες της επιχείρησής σας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την καμπάνια που χρειάζεται ειδικά η εταιρία σας για να έχει σταθερή παρουσία στα social media, με δημοσιεύσεις, ποιοτικά κείμενα, δημιουργία μόνιμου κοινού, διαγωνισμούς και προσφορές που προσελκύουν χρήστες, ώστε να υπάρχει συνεχής παρουσία της εταιρίας σας και των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο.

H δημιουργική ομάδα της Matrix Design δραστηριοποιείται στο χώρο των social media & ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα αυτό. Η δημιουργία ενός δικτύου, ισχυροποιεί το branding της εταιρείας σας άμεσα. Η εμπειρία μας είναι χρήσιμο εργαλείο στην προώθηση επιχειρήσεων, δικτύωση επιχειρήσεων, καλλιτεχνών ή και πολιτικών με τη χρήση των social networks για στοχευμένες καμπάνιες. Οι δράσεις μας επικεντρώνονται κυρίως στο Facebook, twitter, Linkedin, Flickr, youtube, vimeo, Soundcloud, Myspace, reverbnation, blogs, κ.λπ.
Έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο friends, followers και subscribers μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε συνεχή παρουσία στα social media, γεγονός που θα σας εξασφαλίσει αναγνωρισιμότητα και αύξηση των εν δυνάμει πελατών σας.

Facebook Page Management

Εφαρμόζοντας την καλύτερη δυνατή τακτική στο Facebook και μέσω χρήσης διαφόρων applications γνωρίζουμε τον τρόπο να οδηγήσουμε νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Με συχνή χρήση των updates και καθημερινή σύνδεση με νέες συνδέσεις/friends θα σας εξασφαλίσουμε ένα συνεχώς διευρυνόμενο κοινό, μια «δεξαμενή» μελλοντικών πελατών της εταιρίας σας.

Δημιουργούμε επαγγελματικές σελίδες στο Facebook για τις επιχειρήσεις με φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό, custom εικόνες υποδοχής (Landing pages), συνδέσμους, δημιουργία Mini web, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι το brand reputation της επιχείρησης παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αντιπροσωπεύει την καλύτερη δυνατή εικόνα στην αγορά.

Καθορισμός Στρατηγικής
Matrix Design Καμπάνιες Google Adwords

Twitter Account Management

Πόση ώρα ξοδεύεις στο twitter σου για να το διαχειριστείς καθημερινά; Η ομάδα της Matrix Design έχει οργανωθεί αποκλειστικά για επιχειρήσεις που χρειάζονται ειδικευμένη διαχείριση των λειτουργιών του twitter. Ανανεώνουμε τις δημοσιεύσεις και δημιουργούμε ένα δίκτυο με τα υπόλοιπα social media με την προσθήκη συγκεκριμένων εφαρμογών.

Σχεδιάζοντας το κατάλληλο Twitter προφίλ είναι ένα κρίσιμο σημείο για την επιτυχία του. Είτε είσαι επιχείρηση ή κάποιος ιδιώτης ένα καλοσχεδιασμένο Background από το ειδικευμένο μας team, το οποίο θα σου ετοιμάσει το προφίλ σου με τις απαραίτητες πληροφορίες, φωτογραφίες και το απαραίτητο γραφιστικό κομμάτι, κερδίζοντας έτσι τους followers σου.

Linkdein Profile Setup

Το Linkedin έχει 85 εκατομμύρια μέλη σε 200 χώρες. Εϊναι το επαγγελματικό network που σου δίνει ένα ισχυρό πλεονέκτημα στη καριέρα σου, με συστατικές συναδέλφων σου και γενικά ισχυροποιεί τη προσπάθεια σου στο επαγγελματικό επίπεδο. Εμείς δημιουργούμε τον προσωπικό σου προφίλ και προσθέτουμε νέες business connections με άτομα του χώρου σου.

Χρειαζόμαστε το ανανεωμένο σου CV και τις πληροφορίες για εκπαίδευση/εργασία και ενδιαφέροντα για τη συμπλήρωση του προφίλ.

Προώθηση στο Facebook